Skip to main content


your brand.
locally
connected.

Versterk jouw merk en verbeter jouw ROI én dat van je dealer, franchisenemer of winkel.
Door targeting en activatie van de lokale consument.

Geautomatiseerde en gepersonaliseerde online local branding en advertising

Brandlead® is het platform waarmee marketeers van merken en formules snel en eenvoudig vanuit één applicatie complete gepersonaliseerde lokale online campagnes kunnen instellen, activeren en managen voor de aangesloten dealers.

Ontdek nu Brandlead® en vraag je direct af hoe jouw merk of formule ooit zonder kon. Brandlead® biedt een modulair platform voor geautomatiseerde & gepersonaliseerde online local branding en advertising. Vandaag nog inzetbaar voor elke ambitieuze marketeer van merken en formules .

Plan een demo

Brandlead is hét platform voor elke (online) marketeer die werkt met en voor veel lokale verkooppunten.

Gepersonaliseerd
adverteren

Brandlead helpt snel en eenvoudig gepersonaliseerde online (video)advertenties voor de dealers te creëren. Lokaal adverteren via o.a. Facebook & Instagram doe je ook direct via Brandlead.

Bekijk de cases
Gepersonaliseerde social media berichten

Met Brandlead creëer je gepersonaliseerde Facebook- en Instagram posts, die je met een druk op de knop geautomatiseerd plaatst op de social media pagina's van jouw dealers.

Plan een demo
Gepersonaliseerde
landingspagina's

Laat je online advertenties en social posts optimaal converteren door te linken naar gepersonaliseerde dealerlandingspagina's, die je kunt maken met Brandlead.

Bekijk de cases
Gepersonaliseerde
microsites

Met een Brandlead multisite maak je heel eenvoudig gepersonaliseerde microsites voor jouw dealers. Houd grip op je merk, ontzorg de dealers en zorg daarnaast voor optimale lokale online vindbaarheid.

Plan een demo

Voor al jouw verkooppunten snel en eenvoudig posts en (video)advertenties personaliseren met Brandlead

Bedacht door retailexperts, ontwikkeld door ICT'ers...met passie voor local retail...dus voor...

Franchiseorganisaties

Franchiseorganisaties gebruiken Brandlead om hun franchisers te helpen met online zichtbaarheid en bij te dragen aan meer online & offline leads.

Filiaalbedrijven

Filiaalbedrijven zetten Brandlead in om sneller naar hun dichtstbijzijnde filiaal te verwijzen en te zorgen voor meer online & offline leads.

Dealerorganisaties

Dealerorganisaties benutten Brandlead om hun dealers te helpen met een professionele merkuitstraling en bij te dragen aan meer online & offline leads.

Maak een afspraak

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde video’s

Merken die al voor Brandlead® hebben gekozen