Zo werkt Brandlead

Brandlead is een modulair opgebouwd platform, waarmee marketeers van merken - en formules snel en eenvoudig gepersonaliseerde online middelen kunnen creëren voor de aangesloten dealers. Het personaliseren zorgt voor meer bekendheid van jouw lokale dealer, franchiser of filiaal in combinatie met jouw merk.
Het boosten van de campagne in de regio’s van de aangesloten ondernemers, via o.a. Facebook en Instagram, doe je direct met Brandlead. Via een overzichtelijk dashboard heb je volledig inzicht in alle statistieken.
Plan een demo

Brandlead bestaat uit de volgende modules

Gepersonaliseerd online adverteren

Met Brandlead kun je snel en eenvoudig gepersonaliseerde (video)advertenties creëren. De advertenties kun je personaliseren met o.a. eigen logo, adres en/of specifieke aanbiedingen. Hiermee zorg je ervoor dat je directer kunt verwijzen naar jouw lokale dealer, franchiser of filiaal.

Met Brandlead kun je de campagnes ook direct activeren in de regio van de dealers, waarbij budget per dealer ingesteld kan worden.

Plan een demo

Gepersonaliseerde social media berichten

Met Brandlead maak je social media berichten, die vervolgens met een druk op de knop te personaliseren zijn voor jouw dealers. Vervolgens kunnen deze automatisch geplaatst worden op de tijdlijnen van de dealers.

Hierdoor komt jouw merk in combinatie met de lokale dealer direct onder de aandacht van de volgers van de betreffende dealer.

Maak een afspraak

Gepersonaliseerde landingspagina's

Laat je gepersonaliseerde online advertenties en social media berichten optimaal converteren door te linken naar gepersonaliseerde landingspagina’s. Met Brandlead maak je snel de optimale landingspagina.

Plan een demo

Brand- en Microsites

Ga voor volledige grip op de online presentatie van je merk bij de dealers en kies voor gepersonaliseerde microsites voor je dealers. Naast de optimale branding zorg je ook nog eens voor optimale lokale online vindbaarheid.

  • Grip op jouw merkverhaal bij iedere dealer
  • Grip op acties bij iedere dealer
  • Grip op nieuws van jouw merk bij iedere dealer
  • Uitstekende lokale online vindbaarheid in zoekmachines
Maak een afspraak

Brandlead Campagnemanager

De basis voor resultaatgerichte online samenwerking!
In de Campagnemanager worden alle gegevens van de aangesloten dealers opgeslagen. De dealer krijgt via een gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot de applicatie.

Met de Campagnemanager kun je samen met de aangesloten dealers campagnes voeren, waarbij de dealer de mogelijkheid heeft extra campagnemateriaal te downloaden of te bestellen al dan niet voor eigen rekening.

Plan een demo

Meten is weten

Via het overzichtelijke Brandlead dashboard heb je inzicht in alle statistieken. Alles wat je wilt weten wordt gemeten en is zelfs op dealerniveau te bekijken.
Een goed vertrekpunt voor een gesprek met de dealers over de samenwerking en hoe deze kan worden geoptimaliseerd.

  • Resultaten inzichtelijk via Statistieken-pagina voor jou en elke dealer
  • Basis voor gesprekken van dealers met verkoop binnen- en buitendienst
  • De scores van alle vooraf bepaalde harde en zachte KPI’s in beeld
  • Dealers zien toegevoegde waarde van jouw merk

Plan nu een gratis demo.