Skip to main content

Zo werkt Brandlead

Brandlead is een modulair opgebouwd platform, waarmee marketeers van merken - en formules snel en eenvoudig gepersonaliseerde online middelen kunnen creëren voor de aangesloten dealers. Het personaliseren zorgt voor meer bekendheid van jouw lokale dealer, franchiser of filiaal in combinatie met jouw merk.
Het op hetzelfde moment boosten van campagnes in de regio’s voor al de aangesloten ondernemers, via o.a. Facebook, Instagram en Google, doe je eenvoudig direct met Brandlead. Via een overzichtelijk dashboard heb je volledig inzicht in alle statistieken.
Plan een demo

Brandlead bestaat uit de volgende modules

Gepersonaliseerd lokaal online adverteren

Met Brandlead kun je snel en eenvoudig gepersonaliseerde (video)advertenties creëren. De advertenties kun je voor de dealers personaliseren met o.a. eigen logo, adres en/of specifieke aanbiedingen. Hiermee zorg je ervoor dat je directer kunt verwijzen naar jouw lokale dealer, franchisenemer of filiaal en is er herkenbaarheid bij de lokale doelgroep van merk en dealer.

Met Brandlead kun je de advertenties ook direct activeren, tegelijkertijd voor alle dealers in de regio waar zij actief zijn, waarbij budget per dealer ingesteld kan worden. Doelgroepen kunnen op deze manier heel nauwkeurig op een locatie worden getarget, wat resulteert in een hogere conversie.

Bekijk de cases

Gepersonaliseerde lokale social media berichten

Met Brandlead maak je social media berichten, die vervolgens met een druk op de knop te personaliseren zijn voor jouw dealers. Vervolgens kunnen deze met Brandlead automatisch tegelijkertijd geplaatst worden op de tijdlijnen van alle dealers.

Hierdoor komt jouw merk in combinatie met de lokale dealer direct onder de aandacht van de volgers van de betreffende dealer.

Bekijk de cases

Gepersonaliseerde lokale landingspagina's

Laat je gepersonaliseerde online advertenties en social media berichten optimaal converteren door te linken naar gepersonaliseerde landingspagina’s. Met Brandlead maak je snel de optimale landingspagina.

Bekijk de cases

Brandsite met lokaal gepersonaliseerde én geoptimaliseerde microsites

Ga voor volledige grip op de online presentatie van je merk bij de dealers en kies voor gepersonaliseerde microsites voor je dealers. Naast de optimale branding zorg je ook nog eens voor optimale lokale online vindbaarheid.

 • Grip op jouw merkverhaal bij iedere dealer
 • Grip op acties bij iedere dealer
 • Grip op nieuws van jouw merk bij iedere dealer
 • Uitstekende lokale online vindbaarheid in zoekmachines
Bekijk de cases

Campagne management

De basis voor resultaatgerichte online samenwerking!
In de Campagnemanager worden alle gegevens van de aangesloten dealers opgeslagen. De dealer krijgt via een gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot de applicatie.

Met de Campagnemanager kun je samen met de aangesloten dealers campagnes voeren, waarbij de dealer de mogelijkheid heeft extra campagnemateriaal te downloaden of te bestellen al dan niet voor eigen rekening.

Bekijk de cases

Meten is weten

Via het overzichtelijke Brandlead dashboard heb je inzicht in alle statistieken. Alles wat je wilt weten wordt gemeten en is zelfs op dealerniveau te bekijken.
Een goed vertrekpunt voor een gesprek met de dealers over de samenwerking en hoe deze kan worden geoptimaliseerd.

 • Resultaten inzichtelijk via Statistieken-pagina voor jou en elke dealer
 • Basis voor gesprekken van dealers met verkoop binnen- en buitendienst
 • De scores van alle vooraf bepaalde harde en zachte KPI’s in beeld
 • Dealers zien toegevoegde waarde van jouw merk
Bekijk de cases

Brandlead samengevat

Het is belangrijker dan ooit om je lokale dealers optimaal te ondersteunen. Herkenbaar? Dan zijn uitdagingen als efficiëntie, haalbaarheid, verhogen van conversie en het behouden van grip op je merk je vast niet onbekend. Het Brandlead platform biedt hiervoor een oplossing door inzet van verschillende modules die naadloos met elkaar samenwerken. Met Brandlead kunnen merken samen met hun dealers gepersonaliseerd lokale doelgroepen benaderen. In de afbeelding zie je het samenspel tussen de verschillende Brandlead modules.

 • Gepersonaliseerde social media berichten op tijdlijnen dealers
 • Gepersonaliseerd lokaal adverteren
  • Facebook, Instagram en Google Ads
 • Gepersonaliseerde landingspagina’s
  • actie-, campagne- en/of informatieve pagina’s
 • Volledige gepersonaliseerde microsites
  • optimale lokale online vindbaarheid
 • Inzicht in statistieken van de online marketing campagnes
 • Centraal beheer van dealergegevens
Bekijk de cases
En maak een afspraak

Plan nu een gratis demo.