Skip to main content

Lokale gepersonaliseerde online marketing; wat in te zetten

Voor het bereiken van lokale doelgroepen met gepersonaliseerde online marketing voor dealers kunnen verschillende middelen worden ingezet. Hieronder beschrijven we er een drietal:
1. Google Ads
2. Facebook / Instagram
3. Display advertising

Google Ads

Is iemand op zoek naar jouw producten, diensten en toegevoegde waarde. Dan is de kans heel groot dat ze hun zoektocht starten via Google. Door de inzet van Google Ads kunnen die potentiële klanten worden bereikt. Google Ads zijn heel goed gepersonaliseerd (dynamisch) in te richten en toe te spitsen op de locatie waar een bezoeker het internet op komt. Perfect dus voor gepersonaliseerde online marketing.

Facebook / Instagram

Met adverteren via Facebook en Instagram kunnen doelgroepen heel nauwkeurig wordt getarget. Dat geldt ook voor de locatie waarop ze zich bevinden. Facebook advertenties kunnen worden gepersonaliseerd met dealergegevens, waardoor ze nog beter aansluiten bij de verwachtingen van (potentiële) klanten.

Display advertising

Met display advertising kan je heel goed de juiste doelgroep bereiken op het juiste moment en met advertenties die zijn afgestemd op het device waarmee zij op een bepaald moment online zijn. Daarnaast kan er getarget worden in een bepaalde straal waarin de doelgroep zich bevindt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door data en technologie waarvan local programmatic advertising gebruik maakt. Er kan gebruik worden gemaakt van de beschikbare techniek van Google (Google Display Network), Facebook, Instagram etc. maar ook van de specifieke tooling van Brandlead die de techniek van deze platforms aanstuurt.

Snel en eenvoudig posts en (video)advertenties personaliseren met Brandlead

Maak een afspraak

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde video’s

Merken die al voor Brandlead® hebben gekozen