Bedacht door retailexperts

Ontwikkeld door ICT’ers.

Brandlead® is bedacht door retailexperts en ontwikkeld door ICT’ers. De ideale combinatie. De mensen achter deze slimme oplossing zijn stuk-voor-stuk doorgewinterde communicatieprofessionals voor de retail. Werkzaam bij Muntz, een reclame- en technologiebureau met decennialang ervaring in de retail.

Gepokt en gemazeld in de retail

De retailexperts van Muntz weten al decennia uit eigen ervaring hoe de hazen lopen in duizenden winkels en showrooms. Welke taal de retail spreekt, welke onuitgesproken regels er gelden en hoe spannend het er soms kan zijn in het gevecht om zelfs de kleinste marge. Dit betekent dat de oplossing Brandlead® uitblinkt door gemak, eenvoud, helderheid en vooral: héél veel gevoel voor de retail.

Brandlead: ons paradepaardje

Brandlead® is in 2021 ontstaan vanuit Muntz. Muntz begon ongeveer 10 jaar geleden met het ontwikkelen van toepassingen voor lokale branding, shops en gepersonaliseerde advertenties. Per 1 januari 2021 hebben we Brandlead® gepositioneerd als een apart bedrijf. Bedoeld om volledig te kunnen focussen en merken en formules met een lokaal dealernetwerk te helpen om hun verhaal, producten en diensten onder de aandacht te krijgen van lokale doelgroepen.

Moet je klant bij Muntz zijn om Brandlead® te benutten?

Nee hoor… Je bent vrij om Brandlead® te benutten zoals je wilt. Ook als je al prima samenwerkt met jouw huidige bureau voor communicatie. Wel staat uiteraard de vele jaren ervaring met formules, retail en franchise van Muntz altijd rechtstreeks tot jouw beschikking. Bijvoorbeeld in collegiale samenwerking met je huidige bureau; elke werkvorm is mogelijk.

Meer weten over Muntz?

We hebben sinds onze oprichting in 1991 ons eigen verhaal gecreëerd. Dat gaat over elke dag beter worden. En passie. Voor het vak, het team én voor onze opdrachtgevers. We werken trouwens nog steeds voor veel opdrachtgevers van het eerste uur. Daar zijn we trots op! 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een creatieve boost van jouw merk? Kijk eens op de website van Muntz!

Onze verhalen

Willen jullie alle online
communicatie in één stijl?

Neem contact met ons op!

Heb je vragen voor ons?
Stel ze hier gerust en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

service@brandlead.nl

Neem contact met ons op!

Heb je vragen voor ons?
Stel ze hier gerust en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

service@brandlead.nl