Brandlead ontstaan uit Muntz

Brandlead is een onderneming die actief is onder de Muntz vlag. Muntz is jaren geleden gestart met het ontwikkelen van local branding en shopping applicaties, gevolgd door local multi advertising. Dit doen we om merken en formules, met een lokaal dealernetwerk, te helpen hun verhaal en de producten omnichannel tussen de ogen en oren van de lokale doelgroep te krijgen. Dit alles doen we onder het label Brandlead, creating connected customers. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de doorontwikkeling van Brandlead, waarbij we focussen op geautomatiseerde lokale online marketing. Nadat er bij verschillende klanten pilots zijn gedraaid, met veelbelovende resultaten, zijn we nu volop bezig met de uitrol. Mooie merken als Luxaflex, Fleurop, Xenz en Serta werken inmiddels al met de Brandlead technologie.

Krachtiger door focus

Een belangrijke stap in 2021 is dat Brandlead als apart bedrijf verder uitgebouwd gaat worden. We maken al jaren technologische oplossingen voor merken die helpen om de online presentatie, vindbaarheid en conversie te verbeteren. Tot 2021 deden we dat vanuit Muntz, maar we geloven dat een bedrijf die dit als core-business heeft klanten beter kan helpen door focus in de bedrijfsstrategie en dagelijkse leiding aan te brengen.

Mix van creatie en online technologie

De oplossingen van Brandlead zijn jaren geleden onder de Muntz-vlag ontstaan vanuit de filosofie dat je creatie hand in hand kunt laten gaan met de mogelijkheden die online technologie biedt ten aanzien van vergaande personalisatie. In de nieuwe structuur blijft dit uitgangspunt gelden, waarbij Muntz verantwoordelijk is voor de creatieve uitwerkingen, als de klant van Brandlead dat akkoord vindt. Muntz heeft namelijk een getalenteerd team van art directors, vormgevers, motion graphics designers en developers. Zij kunnen de gaafste creaties voor Brandlead ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een creatieve boost van jouw merk? Ga dan naar www.muntz.nl

Over Muntz

Muntz is een reclame- en technologiebureau opgericht in 1991. Vanuit 3 disciplines (strategy & branding | campaign & design | digital & data) werkt het bureau voor ambiteuze MKB- en A-merken die stappen willen zetten ten aanzien van positionering, zichtbaarheid en technologie. Hands-on en voortdurend nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden is Muntz met zo’n 50 medewerkers één van de grotere, onafhankelijke reclame & technologie bureaus in Nederland. Een greep uit de klanten: Remia, Technische Unie, Totaalbed, Bo-Camp, Market Food Group, Happy Crafts, Ten Cate en De Binnenhuisadviseurs.

Plan nu een gratis demo.