Brandlead ontstaan vanuit Muntz.

Brandlead is bedacht door retailexperts en in-house ontwikkeld door ervaren developers. De ideale combinatie. De mensen achter deze slimme oplossing zijn stuk-voor-stuk doorgewinterde communicatieprofessionals voor de retail. Werkzaam bij Muntz, een reclame- en technologiebureau met decennialang ervaring in de retail.

Gepokt en gemazeld in de retail.

De retailexperts van Muntz weten al decennia uit eigen ervaring hoe de hazen lopen in duizenden winkels en showrooms. Welke taal de retail spreekt, welke onuitgesproken regels er gelden en hoe spannend het er soms kan zijn in het gevecht om zelfs de kleinste marge. Dit betekent dat de oplossing Brandlead uitblinkt door gemak, eenvoud, helderheid en vooral: héél veel gevoel voor de retail.

Moet je klant bij Muntz zijn om Brandlead te benutten? Nee hoor…

Je bent vrij om Brandlead® te benutten zoals je wilt. Ook als je al prima samenwerkt met jouw huidige bureau voor communicatie. Wel staat uiteraard de vele jaren ervaring met formules, retail en franchise van Muntz altijd rechtstreeks tot jouw beschikking. Bijvoorbeeld in collegiale samenwerking met je huidige bureau; elke werkvorm is mogelijk.

Brandlead: het paradepaardje van de Muntz Groep.

Brandlead is een bedrijf dat onder de Muntz Groep valt. Muntz begon ongeveer 10 jaar geleden met het ontwikkelen van toepassingen voor lokale branding, shops en gepersonaliseerde advertenties. Per 1 januari 2021 hebben we Brandlead gepositioneerd als een apart bedrijf. Bedoeld om volledig te kunnen focussen en merken en formules met een lokaal dealernetwerk te helpen om hun verhaal, producten en diensten onder de aandacht te krijgen van lokale doelgroepen.

Over Muntz

Muntz is een reclame- en technologiebureau opgericht in 1991. Vanuit 3 disciplines (strategy & branding | campaign & design | digital & data) werkt het bureau voor ambiteuze MKB- en A-merken die stappen willen zetten ten aanzien van positionering, zichtbaarheid en technologie. Hands-on en voortdurend nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden is Muntz met zo’n 50 medewerkers één van de grotere, onafhankelijke reclame & technologie bureaus in Nederland. Een greep uit de klanten: Remia, Technische Unie, Totaalbed, Bo-Camp, Market Food Group, Happy Crafts, Ten Cate en De Binnenhuisadviseurs.

Plan nu een gratis demo.