Volledig grip houden op je merk en je dealers met Brandlead®

Het Brandlead® Platform is de ultieme tool voor merken die strategisch willen samenwerken met dealers. De aangesloten dealers profiteren lokaal van de herkenbaarheid en presentatie van jouw merk. Jouw merk profiteert van de lokale herkenbaarheid en nabijheid van de dealer die ook nog eens uitstekend vindbaar is in de zoekmachines. En samen ga je communiceren richting jullie gezamenlijke doelgroep.

Lees meer

Brandlead® platform

Het unieke Brandlead® Platform bestaat uit 2 hoofdcomponenten: de ontwikkeling van een Brandlead® Multisite en de activatie ervan via de Brandlead® Cockpit

Brandlead® Multisite

 • Brandsite
 • Microsites
 • Digitale catalogus (optioneel)

Brandlead® ontwerpt om te beginnen een nieuwe brandsite of gebruikt de huidige brand- of conceptsite van jouw merk en bouwt deze om tot multisite waarmee we elke lokale retailer een Google geoptimaliseerde kopie geven van jouw brandsite; zo’n kopie noemen we een microsite. Met deze microsite kan de retailer lokaal én in de winkel alles laten zien wat het merk of het concept te bieden heeft en zich lokaal goed op de kaart zetten. Bij het ontwerpen van jouw brandsite is jouw brand manual zoveel mogelijk het uitgangspunt; de blog-, contact- en actiepagina evenals de dealerlocator worden aangepast naar de mogelijkheden die de speciaal ontwikkelde templates bieden.

Lees meer

Brandlead® Cockpit

 • Dealeractivatie campagne
 • Statistieken
 • Campagne Manager (optioneel)

Als de Brandlead® Multisite gevuld is en helemaal goed ingesteld, krijgt elke dealer een dealeractivatie mail uit naam van jouw merk en kan de eigen microsite worden gecontroleerd en geactiveerd via de dealeractivatie pagina, waardoor deze meteen live staat. Resultaten zijn 24/7 te raadplegen voor jou als merk en voor elke dealer via de persoonlijke Statistieken-pagina. Via de optionele Campagne Manager kun je samen met je dealers campagnes lanceren, waarbij de dealer voor promotie in het eigen verzorgingsgebied campagnemiddelen kan downloaden of extra budget kan inzetten voor bijvoorbeeld online campagnes en het verspreiden van een huis-aan-huis folder.

Lees meer

Brandlead® Multisite

Jouw merkverhaal en collectie herkenbaar en optimaal vindbaar in het verzorgingsgebied van elke dealer

Brandsite en Microsites

De basis voor online samenwerking ontwikkeld in Concrete5 en Magento2

De brandsite en microsites worden ontwikkeld volgens het SaaS-principe en bestaan uit alle pagina’s en contentblokken die nodig zijn voor een goede weergave van het merkverhaal, de collecties en het behalen van de gewenste conversies. De homepage en landingspagina worden binnen het responsive Concrete5 CMS-grid vormgegeven en ontwikkeld conform jouw brand manual. De speciaal ontwikkelde blog-, actie- en contactpagina evenals de templates van de Magento2 digitale catalogus en de dealerlocator worden qua fond en kleur aangepast. Dat levert een unieke continue online presentatie tegen zeer lage kosten.

 • Grip op jouw merkverhaal bij iedere dealer
 • Grip op acties bij iedere dealer
 • Grip op nieuws van jouw merk bij iedere dealer
 • Uitstekende lokale online vindbaarheid in zoekmachines
 • Ontwikkeld voor meer leads en meer meetbare conversies
 • Besparing in tijd en geld voor marketing, online marketing en sales

Digitale Catalogus

De producten worden getoond in een Magento2 digitale catalogus, optioneel met bestelfunctionaliteit

Geen merk kan nog zonder een goede digitale catalogus. Daarom heeft Brandlead een eigen digitale catalogus ontwikkeld in Magento2 waarbij je als merk de keuze hebt of je deze als webshop wilt inzetten of als basis ziet voor andere leads zoals het aanvragen van een staal, een brochure of het maken van een afspraak bij de lokale dealer. De dealer kan sowieso jouw complete merkcollectie tonen en vermarkten (of delen daarvan indien de dealer niet de hele collectie voert).

 • Grip op jouw collectie bij iedere dealer
 • Grip op prijzen en kortingen bij iedere dealer
 • Uitstekende lokale online vindbaarheid in zoekmachines
 • Perfecte basis in Magento2 om verder uit te bouwen
 • Koppelingen met eigen ERP-, PIM- of CRM-systeem mogelijk
 • Besparing in tijd en geld omdat je geen eigen digitale catalogus of webshop hoeft te laten ontwikkelen

Brandlead®Cockpit

Een persoonlijk dashboard voor iedere aangesloten dealer waar alles meetbaar is. Campagnes lanceren en middelen bestellen via de campagnemanager

Dealer Activatie

Eenvoudig en snel dealers aansluiten

Als de brandsite en microsites goed zijn ingesteld starten we met het aansluiten en activeren van de door u geselecteerde dealers. Wij sturen hen een dealeractivatie mail met een persoonlijke link naar hun eigen dealeractivatie pagina. Via deze pagina kan de dealer de eigen microsite controleren, aanvullen met extra winkelinfo en activeren, waarna de microsite meteen live staat.

 • Automatisch dealers aansluiten en activeren
 • Perfecte ondersteuning van marketing en sales
 • Dealers ervaren toegevoegde waarde van jouw merk

Meten is weten

Overzichtelijke statistieken

Vooraf KPI’s bepalen en instellen om ze achteraf te kunnen meten en optimaliseren is een belangrijk standaard onderdeel. Op basis van Google Analytics en Data Studio maken we een persoonlijk dashboard waarin alles wordt gemeten wat we willen weten en wat we per dealer kunnen uitlezen. Een goed vertrekpunt voor een gesprek met de dealers over de samenwerking en hoe deze kan worden geoptimaliseerd.

 • Resultaten inzichtelijk via Statistieken-pagina voor jou en elke dealer
 • Basis voor gesprekken van dealers met verkoop binnen- en buitendienst
 • De scores van alle vooraf bepaalde harde en zachte KPI’s in beeld
 • Dealers zien toegevoegde waarde van jouw merk

Campagne manager

De basis voor resultaatgerichte online samenwerking

Als de brandsite en microsites live zijn, kan eenvoudig door de marketeer content in de vorm van extra landingspagina’s, nieuws en acties worden toegevoegd en tegelijkertijd worden gedeeld via de microsites van alle dealers. Voor nog meer resultaat is er de Campagne Manager. Met deze applicatie kun je samen met je dealers campagnes voeren, waarbij de dealer de mogelijkheid heeft extra campagnemateriaal te downloaden of bij te bestellen al dan niet voor eigen rekening, dat bepaalde als merk evenals de tarieven die je vraagt voor de door jou ontwikkelde offline en online middelen. Bestellingen worden overzichtelijk geordend in een Excel-sheet of automatisch verwerkt door de aangesloten drukker of de online advertising partner van Brandlead.

Brandlead®Add-ons

Een Brandlead Multisite is eenvoudig uit te breiden met op maat ontwikkelde add-ons; extra touchpoints voor nog meer merkbeleving
 

Lokaal in beeld met Brandlead® Multi Advertising

 

Verbeeld met het Brandlead® Lookbook

 

Trigger met de Brandlead® Blog

 

Leer en optimaliseer met Brandlead® Review

 

Reactiveer met Brandlead® Nieuwsbrief

 

Visualiseer met de Brandlead® Roomplanner

 

Bied hulp met Brandlead® FAQ

 

Activeer met een Brandlead® Moodboard

Wil je jouw merk succesvoller maken samen met je dealers?

Ben je op zoek naar een toekomstbestendige samenwerking met jouw dealers en een betere online presentatie van jouw merk? Wil je eenvoudig content en campagnes beheren en delen met je dealers en samen jullie consument vinden, binden en fan maken? En meer leads genereren die resulteren in meer sales?

Wij kunnen je daarbij helpen!
Maak een afspraak met Niek van Twillert en hij neemt je graag mee in het unieke Brandlead® platform.

Maak nu een afspraak

Merken die al voor Brandlead® hebben gekozen