Intro

B&C – Enriching Life in your home your way

Er zijn weinig merken die zó bekend zijn dat ze synoniem komen te staan voor een hele productcategorie. BeCe is zo’n merk. En dat is ook wel begrijpelijk want de met de hand en op maat gemaakte producten van BeCe zijn van absolute topkwaliteit. Maar hoe zorg je ervoor dat deze topkwaliteit ook online, met name via je dealers, goed overkomt? Wij ontwikkelden de Brandlead Multisite Applicatie voor BeCe en inmiddels zijn ruim 300 dealers actief met een microsite. Ga naar verkooppunten op de site van Bece en vind de dealers met een microsite; je herkent ze aan de vermelding beceindebuurt.nl

Services

Webdesign, UI/UX, Brandlead Catalogus, Cockpit

Klant

B&C

BeCe in de buurt

De corporate site van BeCe® heeft uitgebreide productinformatie, volop inspiratie, duidelijke conversiepunten en een dealer locator waar de 237 verkooppunten gevonden kunnen worden. Onze unieke Multisite Applicatie creëert een afgeleide van deze corporate site van waaruit vervolgens 237 dealer microsites kunnen worden opzet. Dit betekent dat elke BeCe® dealer zijn eigen BeCe website krijgt, waarbij hij profiteert van de krachtige en professionele merkuitstraling van BeCe® (inclusief de juiste collectie) en optimale lokale vindbaarheid en promotie. BeCe houdt met onze technologie grip haar merkuitstraling en krijgt een betere controle op de totale sales funnel.

BeCe Multisite

Een aantal onderdelen zijn nog door de dealer te personaliseren (zoals USP’s), waardoor er een sterke synergie ontstaat tussen de BeCe® merkuitstraling en de local hero rol die de dealer in de regio vervult. Door slimme technologie worden de websites uitstekend lokaal geïndexeerd door Google op zowel merknaam als product gerelateerde zoekwoorden. Met de optionele Multi Advertising applicatie kan elke dealer zich lokaal profileren op alle websites met advertentiemogelijkheden zoals Buienradar.nl en Nu.nl. Onze Multisite Applicatie wordt trouwens niet alleen door BeCe® gebruikt, ook andere topmerken zoals Fit20, Serta, Silvana Kussens, Van Dyck en Vadain gebruiken de technologie.