Microsites

Advertising

Social posts

Binnenhuisadviseurs

Het aanbod voor je interieur is groot en divers. Waar moet je op letten als je een keuze maakt voor een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen of een compleet nieuw interieur? Bij de interieurspecialisten van de Binnenhuisadviseurs kun je terecht voor het juiste advies. Met 54 aangesloten speciaalzaken door heel Nederland is er altijd een binnenhuisadviseur in de buurt.

Uitdaging

De aangesloten leden van de Binnenhuisadviseurs zijn volledig zelfstandig en willen de centraal ontwikkelde communicatie-uitingen deels personaliseren waardoor eigen identiteit, zoals logo en huisstijlkleuren terugkomen in de uitingen. Ook wil men de adviseurs in de middelen terug laten komen, waardoor het local hero gevoel wordt versterkt.

Oplossing – Ondernemersites en lokale online marketing

Voor de Binnenhuisadviseurs hebben we de nieuwe brandsite ontwikkeld en 54 ondernemersites vanuit Brandlead gegenereerd. Alle content is centraal ontwikkeld en wordt volledig gepersonaliseerd gedeeld op ondernemersniveau. De websites van de ondernemers met de gedeelde, maar gepersonaliseerde content op merk- en productniveau zijn uitstekend vindbaar in de zoekmachines.

Voor de maandelijkse campagnes ontwikkelen we dynamische (video)advertenties, die met Brandlead voor alle dealers gepersonaliseerd worden en er wordt geadverteerd op Facebook en Instagram in de regio van de dealer. De gepersonaliseerde (video)advertenties verwijzen naar een specifieke campagnepagina's. Ook worden de centraal ontwikkeld social media posts met Brandlead gepersonaliseerd en geplaatst op de tijdlijnen van de ondernemers, waarvoor de ondernemers toestemming hebben gegeven.

Hieronder staan voorbeelden van gepersonaliseerde advertenties die geautomatiseerd zijn gemaakt voor alle 54 leden van De Binnenhuisadviseurs. Vanuit de Brandlead applicatie kan eenvoudig voor een groot aantal dealers in een keer gepersonaliseerd worden geadverteerd op bijv. Facebook.

Hieronder is een aantal voorbeelden te zien van posts op Facebook die geautomatiseerd gepersonaliseerd door Brandlead zijn gemaakt. De marketeer van een formule kan via de Brandlead applicatie deze posts maken en deze worden met een druk op de knop gepersonaliseerd en geplaatst op de tijdlijnen van de dealers.

Per ondernemer wordt de tekst automatisch aangepast met daarbij de juiste URL van de landingspagina.
Per ondernemer wordt geautomatiseerd het logo toegevoegd aan de afbeelding.
Per ondernemer wordt de tekst van de post met daarin de URL naar de landingspagina weergeven. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd.
Per ondernemer wisselen de afbeeldingen van de adviseurs, zodat de lokale herkenbaarheid versterkt wordt.

Microsites voor alle 54 leden van De Binnenhuisadviseurs met content-deling,  geautomatiseerd gegenereerd door de multisite applicatie van Brandlead.

Plan nu een gratis demo.