Microsites

fit20

fit20 is een Nederlands bedrijf. De eerste fit20 studio opende in 2009 in Zwolle en inmiddels zijn er in Nederland meer dan 120 studio’s. Ook zijn er fit20 studio’s in België, Qatar, de UK, de USA, Nieuw Zeeland. Fit20 ontving meerdere prijzen en nominaties, zoals de Innovatieprijs in 2014, de FD Gazelle prijs in 2015 en 2017 en de finale nominatie van de EY Entrepreneur of the Year 2015.

Uitdaging

fit20 heeft ons gevraagd om een multisite met dealerlocator te ontwikkelen waardoor direct duidelijk wordt wat fit20 kan betekenen en waar men de dichtstbijzijnde studio kan vinden. De franchisenemers moeten volledig ontzorgd worden qua online communicatie en fit20 wil volledig grip houden op de formule. Vanuit de dealerlocator moet doorverwezen kunnen worden naar de site van de studio..

Oplossing – Brandsite en microsites

We hebben de website van fit20 ontwikkeld met de Brandlead microsite oplossing. Hierdoor is het voor de marketeers van fit20 mogelijk om centraal ontwikkelde content eenvoudig door te delen naar de sites van de studio. De vestigingsmanagers hoeven geen tijd te besteden aan het onderhouden van hun site.

Daarnaast bieden we met de module gepersonaliseerd adverteren de ondernemers de mogelijkheid om met gepersonaliseerde video's te adverteren op social media kanalen in de regio van de ondernemer.

Resultaat: website fit20 (meertalig) en ruim 120 microsites van de studio's

Website fit20

Corporate site fit20

Fit20 Hengelo

Microsite studio fit20 Hengelo

Fit20 Goes

Microsite studio fit20 Goes

Plan nu een gratis demo.