Microsites

Advertising

Social posts

Serta

Serta, een merk voor luxe boxsprings en matrassen verkoopt zijn de producten via ruim 70 beddenspeciaalzaken, die verdeeld zijn over Nederland. Bij deze speciaalzaken krijg je het juiste advies over een luxe Serta boxspring of matras.

Uitdaging

Serta wilde een compleet nieuwe, inspirerende site laten ontwikkelen en grip houden op het merk. De wens was om de merkbeleving te behouden als consument via de dealerlocator op de site van de dealer zou komen.

Verder wilde men meer naamsbekendheid in de regio en online onder de aandacht komen consumenten in de regio van de dealers. Tijdens de recente acties werd er door slechts een klein deel van de dealers geadverteerd, o.a. in lokale kranten of huis-aan-huis flyers. Dit was (te) kostbaar en leverde uiteindelijk te weinig op.

Oplossing – Microsites en lokale social advertising

Voor Serta hebben we de nieuwe brandsite ontwikkeld met de microsite oplossing van Brandlead. Serta biedt de aangesloten dealers een microsite en vanuit de dealerlocator wordt verwezen naar de microsite van de dealer. In totaal zijn er ruim 60 microsites geactiveerd, die ook nog een uitstekend gevonden worden in de zoekmachines.

Voor de verschillende campagnes hebben we dynamische video’s gemaakt waarin de voorraadactie duidelijk gecommuniceerd werd. Door gebruik te maken van Brandlead is deze video gepersonaliseerd voor alle dealers en is er geadverteerd op Facebook en Instagram in de regio van de dealer. De gepersonaliseerde (video)advertentie verwees naar een specifieke dealerlandingspagina waar meer informatie over de actie te vinden was.

Resultaat: Meertalige brandsite met 80 gepersonaliseerde microsites en gepersonaliseerde video-advertenties

Serta.nl

Corporate site Serta

Serta.nl - Rikels

Microsite Rikels

Serta.nl - Kelder Slaapkamers

Microsite Kelder Slaapkamers

Plan nu een gratis demo.