Microsites

Advertising

Bakkerij ‘t Stoepje

Bakkerij 't Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. De producten worden dagelijks vers gebakken in verschillende bakkerijen. Met 125 franchisenemers is ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 800 markten te vinden.

Uitdaging

Ontwikkel een inspirerende website met dealerlocator waardoor de consument op eenvoudige wijze de dichtstbijzijnde markt kan vinden. Vanuit de dealerlocator moet doorverwezen kunnen worden naar de site van de ondernemer, die qua stijl volledig aan moet sluiten bij het merk.

Oplossing – Brandsite, microsites en advertising

Voor ’t Stoepje hebben we de nieuwe brandsite ontwikkeld met de microsite oplossing van Brandlead. Hiermee is het voor de marketeers van ’t Stoepje mogelijk om centraal ontwikkelde content eenvoudig door te delen naar de 125 dealers, die hierdoor geen tijd hoeven te steken in het onderhouden van hun site.

Daarnaast is het met de module gepersonaliseerd adverteren mogelijk om met gepersonaliseerde video's te adverteren op social media kanalen in de regio van de ondernemer.

Resultaat: Corporate website met 125 gepersonaliseerde microsites en gepersonaliseerde video-advertenties

www.stoepje.nl

Corporate website

www.stoepjebakkercoert.nl

Microsite Bakker Coert

www.stoepjebakkerbramkoelewijn.nl

Microsite Bakker Bram Koelewijn

Plan nu een gratis demo.