Landingspagina's

Advertising

Social posts

Xenz Bathroom products

Xenz levert Premium badkamer producten aan de betere Sanitair speciaalzaken in de Benelux. Xenz biedt een compleet aanbod baden, douchevloeren, kranen, douchewanden en wellness producten in diverse maten en kleuren. Vanuit het familiebedrijf in Dronten werkt Xenz samen met een groot aantal dealers door heel Nederland.

Xenz badkamer producten

Uitdaging

Xenz wil de dealers ondersteunen in de online communicatie vanuit het merk Xenz en de dealers regelmatig voorzien van berichten die op de social media kanalen geplaatst worden. De uitdaging was om de dealers hiertoe aan te zetten aangezien de kennis qua online communicatie vaak beperkt is en de focus ligt hier niet op. Ook wil Xenz graag adverteren in de regio van de dealer waarbij de consument de juiste informatie getoond wordt.

Oplossing – Social advertising, posts en landingspagina's

Voor Xenz hebben we de website ontwikkeld met de mogelijkheid om gepersonaliseerde landingspagina's aan te maken. Hiermee is het voor de marketeers van Xenz mogelijk om centraal ontwikkelde campagnepagina's eenvoudig te delen met de dealers.

Daarnaast bieden we met de module gepersonaliseerd adverteren en social posts waardoor Xenz met gepersonaliseerde berichten adverteert op Facebook en Instagram in de regio van de ondernemer. Ook plaatst Xenz wekelijks (volledig geautomatiseerd) gepersonaliseerde op de tijdlijnen van de dealers die hiertoe toestemming hebben gegeven.

Resultaat: Landingspagina's voor dealers van Xenz geautomatiseerd gemaakt door de multisite applicatie van Brandlead.
Hieronder staan afbeeldingen van de posts die voor verschillende dealers van Xenz geautomatiseerd door Brandlead op de tijdlijnen van de Facebook pagina's van de dealers zijn gepubliceerd.

Plan nu een gratis demo.