Brandlead® Dashboard: snel analyseren en bijsturen

Uiteraard wil jij actueel, up-to-date en gedetailleerd zien wat al die online-activiteiten met Brandlead jou en je dealers of franchisenemers opleveren. Aan dit cruciale analyse-aspect geeft Brandlead meer dan gemiddeld aandacht met het Brandlead® Dashboard. In één oogopslag sta jij aan het stuur van al je analyses, nieuwe acties en eventuele bijsturingen.

Het Brandlead® Dashboard is zoals Brandlead® zelf ook is: 100% gepersonaliseerd

Het Brandlead® Dashboard is geen wirwar van statistieken en tabellen. Je kent ze wel: complexe dashboards waar je eigenlijk weer een compacter dashboard overheen zou willen leggen. Het Brandlead® Dashboard is zoals Brandlead® zelf ook is: 100% gepersonaliseerd.

  • Het Brandlead® Dashbord geeft je visueel en met kengetallen direct inzicht in alle resultaten van je online marketingcampagnes.
  • Alles wat je wilt & moet weten krijg je 24/7 en actueel gepresenteerd.
  • Je ziet de cijfers van alle door jou vooraf bepaalde KPI’s.
  • Permanent inzicht in elke actie, zelfs op dealerniveau.
  • Naast alle detailinformatie presenteert het Dashboard je ook een prettig & professioneel overkoepelend overzicht.

Sturen op succes

Vanuit dit Dashboard stuur je vervolgens secuur bij. Niet op basis van algemene inschattingen, maar vanuit harde en gedetailleerde data. Denk aan toevoeging van budgetten voor adverteren op social media of het perfectioneren van content. En het mooie is: ook van die bijsturingen zie je vervolgens actueel en overzichtelijk de resultaten. Kortom, met het Brandlead® Dashboard stuur je samen op succes.

Ook data delen met je dealers

Je dealers of franchisenemers zijn superbelangrijk voor het succes van je merk. Jij werkt schouder-aan-schouder met hen voor jullie gezamenlijke succes. Dus zien ook zij in het Brandlead® Dashboard de resultaten van alle online marketingcampagnes. Alle data over de resultaten zijn voor elk lid afzonderlijk op winkelniveau in te zien. Dit inzicht en deze data vormen samen een sterk vertrekpunt voor overleg tussen jouw dealers en jouw verkoop binnen- of buitendienst. Zoals over de samenwerking en hoe jullie deze nog verder optimaliseren. Niet vanuit aannames of inschattingen, maar op basis van harde data.

Willen jullie alle online
communicatie in één stijl?

Niek van Twillert

Managing Director

Neem contact met ons op!

Heb je vragen voor ons?
Stel ze hier gerust en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Niek van Twillert | niek@brandlead.nl
Chris van Luik | chris@brandlead.nl

Dashboard

Neem contact met ons op!

Heb je vragen voor ons?
Stel ze hier gerust en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Niek van Twillert | niek@brandlead.nl
Chris van Luik | chris@brandlead.nl

Niek van Twillert

Managing Director