Microsites

Ambiant vloeren

De Ambiant vloeren collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en PVC vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt.

Uitdaging

Ambiant is een merk dat veel waarde hecht aan de relatie met haar dealers. Het is daarom van groot belang dat het merk op de winkelvloer zichtbaar is en daar heeft Ambiant de afgelopen jaren hard aan gewerkt. De uitdaging was om ervoor te zorgen dat het merk online beter vindbaar en zichtbaar werd. Op de site van de dealers was vaak geen of gedateerde informatie te vinden. Of erger nog, informatie van concurrerende merken.

Oplossing – Corporate website Ambiant met ruim 200 aangesloten microsites

We hebben voor Ambiant vloeren de corporate website Ambiant.nl ontwikkeld met 200 geactiveerde microsites. De content wordt door de marketeer van Ambiant ontwikkeld en vervolgens volledig automatisch (gepersonaliseerd) gedeeld met de aangesloten microsites.. Hiermee houdt Ambiant vloeren grip op de online communicatie.
Vanuit de dealerlocator op Ambiant.nl wordt doorverwezen naar de microsites, als deze geactiveerd zijn. Daarnaast worden de microsites lokaal zeer goed gevonden in Google. In het najaar van 2021 starten we met lokale online marketing campagnes.

Resultaat: Multisite ambiant.nl en 200 gepersonaliseerde microsites

Plan nu een gratis demo.