Microsites

Luxaflex

Luxaflex® is synoniem aan raambekleding en biedt een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder binnenzonwering, horren en buitenzonwering. Luxaflex biedt elke klant een perfecte raamoplossing en om de klant een optimale, service te kunnen bieden verkopen zij de Luxaflex® producten via een netwerk van showrooms door heel Nederland om de klant te voorzien van het juiste advies.

Uitdaging

De website van Luxaflex biedt veel inspiratie en productinformatie. Via de dealerlocator kan de consument het verkooppunt in de buurt zoeken en direct een afspraak maken of doorklikken naar de site van de dealer.
In veel gevallen leidde dit tot een verwijzing naar een dealersite, waar geen of verouderde informatie van Luxaflex te zien was. Luxaflex wilde meer grip op het merk bij de dealers en een betere lokale online vindbaarheid

Oplossing – Microsites met afsprakenmodule

We hebben voor Luxaflex de multisite Luxaflexdichtbij ontwikkeld met bijna 200 geactiveerde microsites. Vanuit Brandlead wordt door de marketeer van Luxaflex content ontwikkeld die vervolgens (gepersonaliseerd) wordt gedeeld met de aangesloten dealers. Hiermee houdt Luxaflex volledige grip op de online communicatie.

Vanuit de dealerlocator op Luxaflex.nl wordt doorverwezen naar de microsites. Daarnaast worden de microsites lokaal zeer goed gevonden in Google. Op de microsite van diverse ondernemers is een afsprakenmodule te vinden.

Resultaat: Multisite Luxaflexdichtbij.nl en 200 gepersonaliseerde microsites

Plan nu een gratis demo.